perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ei ihan niin lämmintä







Pitkä ihana viikonloppu mökillä. No ei täällä nyt niin lämmintä ole kuin kotona olisi, mutta ei se haittaa. Enemmän jaksaa touhuta, kun ei ole liian lämmin. Sen että meri tuo viileyttä, näkyy myös kukista. Täällä monet sellaiset lajit alkaa vasta kukkimaan, mitä mantereella on jo kukkineet.
Kukista vielä, sain komean juurakon kuunliljaa ja vuorenkilpejä tuttavalta. Tämä ystävä luopuu omista pihakasveistaan, joten hän jakaa niitä muille. Kuunliljat on minun yksi suosikkeja, ja vuorenkilvet puolestaan ovat kiitollisia ja peittäviä, ja peittoa mä täällä tarvitsen.
Kun sovimme juurakoiden hakemisesta, niin päätin käydä kirkonkylän vaatekaupassa. Teen sen joka vuosi, ja tänäkin vuonna en onnistunut vastustamaan, vaan ostin asun. Siihen hupsahti taas rahaa, mutta kyllä sille kokonaisuudelle käyttöä löytyy, se kun oli ihan mun tyylinen juttu.

2 kommenttia:

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

Välillä on viileää ja sitten taas lämmintä. Eilen oli mukavan lämmin, meillä konnakin pääsi ulkoilemaan pieneen aitaukseensa:) Aivan ihania nuo kuvasi ovat.. niin ihanaa ja kesäistä!

Niina kirjoitti...

Eilinen päivä oli ihanan lämmin mökilläkin. Toivottavasti lämmin jatkuu, niin pääsee konnakin ulkoilemaan.
Kiva jos pidät kuvistani, mulla kun toi koruilu on ollut vähemmällä, niin pitää korvata korukuvat jollain muulla ;)